СТОЛИЧНА ОБЩИНА - РАЙОН „ЛЮЛИН“

Меню

Меню

Покана за кандидатстване за подмяна на стари отоплителни уреди на дърва и въглища по основната фаза на интегрирания проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух” по програма Life на ЕС

ПОКАНА

ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ПОДМЯНА НА СТАРИ ОТОПЛИТЕЛНИ УРЕДИ НА ДЪРВА И ВЪГЛИЩА ПО ОСНОВНАТА ФАЗА НА ИНТЕГРИРАНИЯ ПРОЕКТ „БЪЛГАРСКИТЕ ОБЩИНИ РАБОТЯТ ЗАЕДНО ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА АТМОСФЕРНИЯ ВЪЗДУХ” ПО ПРОГРАМА LIFE НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

Столична община стартира от 14 февруари 2022 г. втория прием на документи за кандидатстване за безплатна подмяна на стари отоплителни уреди на дърва и въглища с нови на газ и пелети по Основната фаза на Интегрирания проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух” LIFE17 IPE/BG/000012 – LIFE IP CLEAN AIR по Програма LIFE на Европейския съюз.

В териториалния обхват на кампанията е включенквартал „Филиповци“ от район „Люлин“

Крайният срок за кандидатстване е 31 май 2022 г.

Контакти и адрес за подаване на документи за кв. „Филиповци“, район „Люлин“: всеки работен ден от 10.00 до 16.00 часа, на адрес: бул. „Захари Стоянов“ № 15 (сградата на районната администрация), тел. за контакти: 02/923 72 94.

Покана за кандидатстване по проект за преход към алтернативни форми за отопление на домакинствата 

Документи за участие в процедурата за преход към алтернативни форми на отопление

(http://lifeipcleanair.eu/bg/news/ot-14-fevruari-grazhdanite-na-stolichna-obshtina-otnovo-mogat-da-kandidatstvat-za-novi-otoplitelni-uredi.html)

Официален сайт на интегрирания проект по Програма LIFE 

(http://www.lifeipcleanair.eu/)

Skip to content