СТОЛИЧНА ОБЩИНА - РАЙОН „ЛЮЛИН“

Меню

Меню

Културните събития по случай 24-ти май в Район “Люлин”

На 23.05.2022 г., по случай Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, за пореден път се проведе традиционната кампания на СО – район “Люлин” – “Книга срещу усмивка”. В навечерието на един от най-светлите празници, подарихме десетки книги на гражданите само срещу една усмивка. Целта на събитето е да се насърчи четенето, особено при младите хора и да се дари нов живот на старите книги.

В тазгодишната” Книга срещу усмивка” се включиха и общински училища от района, които заедно с това представиха своите бъдещи паралелки и специалности за новата 2022/2023 учебна година. Контакти на всички училища можете да намерите тук.

На 24-ти май се състоя и литературно четене на открито, където автори от района и писатели от Литературения клуб при Културен Център Люлин представиха свои авторски произведения.

Благодарим на всички директори, учители, на всички просветни и културни дейци, за това, че се включиха в Културните събития по случай 24-ти май в Район “Люлин” и че така грижливо пазят културното ни наследство и го предават на нашите деца!

Skip to content