Новини

Принтирай

Фестивал по Поп и рок музика

21/09/2012

П О К А Н А

 

Уважаеми дами и господа,

 

           Столична община и Сдружение „Sprint Production“ организират Седмица на Вяра, Надежда и Любов в подкрепа на Националната благотворителна кампания „НЕКА БЪДЕМ ПО - ДОБРИ”.

Празниците ще бъдат в периода 10 – 16 септември по повод деня на София – 17 септември пред Националния дворец на културата.

В рамките на седмицата ще се проведат поредица от концерти. Участие ще вземат народни състави, балетни формации, училищни танцови групи, актьори и певци в неравностойно положение. Ще се проведат специални вечери на фолклора, класическата и джаз музика, поп и рок  музиката, както и Фестивал за поп рок музика София 2012.

Той ще  се проведе в две категории – ”Конкурс за нова българска поп и рок песен” и ”Международен конкурс за изпълнители”, с което също ще се подкрепи благотворителната кампания „Нека бъдем по-добри”, като се предостави възможност на зрителите и слушателите да изберат песен на публиката, като за конкурсните песни ще се гласува чрез SMS на № 17 777 с текст DMS BUDNI и № на избраната песен за всички мобилни оператори.

Приходите ще бъдат предоставени за изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в „будна кома“.


За нас ще бъде чест да посетите празниците и да станете част от  благородната инициатива!

От Организационния екип на

Седмица на Вяра, Надежда и Любов и

Фестивал за поп и рок музика – София 2012