ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА РАЙОН „ЛЮЛИН”

Принтирай

Район „Люлин“ отбеляза официалния си празник и Деня на Европа

09/05/2019

На 8 май 2019 г. СО – район „Люлин” отбеляза официалния си празник и Деня на Европа. Празничната програма започна с Изложение на образованието в парк „Люлин-център”. В него участие взеха всички училища от района и родителите на бъдещи и настоящи ученици имаха възможността да се запознаят с иновативните програми и предмети в сферата на образованието.

Празникът продължи с уникално шествие-парад, в което участваха Представителният духов оркестър на Националната гвардия, кметът на района Милко Младенов, деца от всички общински детски градини и училища, както и много граждани. В шествието се включиха и специалните гости на събитието – кандидатът за евродепутат Андрей Ковачев, народните представители Христо Гаджев и Станислав Иванов, председателя на Комисия за младежта и спорта Татяна Георгиева, общинските съветници Зафир Зарков, Анна Стойкова, Михаела Иванова и Ботьо Ботев.

Парадът премина по бул. „Захари Стоянов” до парк „Люлин-център”, където на открита сцена започна и празничният концерт с водещ Йоанна Драгнева. Програмата на концерта включваше изпълненията на група „Скоростта на мрака“ и певчески, танцови и фолклорни състави от район „Люлин”.

 

Към галерия 

kulturen_centur_logo: 0
malka_snimka: