ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА РАЙОН „ЛЮЛИН”

Принтирай

НЕ! НА АГРЕСИЯТА В УЧИЛИЩЕ!

29/04/2019

НЕ! НА АГРЕСИЯТА В УЧИЛИЩЕ!
ТУРНИР МАМА, ТАТЕ И АЗ!

12-ти май 2019 г., 11:30 ч., в двора на 90. СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“ (ж.к. „Люлин“ 2, ул. „Стефана Клинчарова“ №3)

Заповядайте на празника на семейството, волейбола и здравословния начин на живот! 12-ти май ще принадлежи на децата и техните родители, които ще се впуснат във волейболни игри и емоции. Волейболният турнир ще направи неделния ден по-специален и незабравим. Събитието ще обедини деца, майки и татковци, които ще играят волейбол заедно.

Ще бъде организиран турнир по волейбол на открито, в който участниците ще бъдат ученици от столичните училища, както и деца в отбори със своите родители! В двора на 90 СУ ще бъдат разположени 10 волейболни корта, на които през целия неделен ден участниците ще имат възможността да спортуват.

Записването за събитието се осъществява на имейл: lulinvolley@abv.bg или чрез лично съобщение на страницата на Волейболен Клуб Люлин във фейсбук. Необходимо е да изпратите информация с имената на децата, възрастта им и броя родители или близки в отбор.

Събитието се организира от Волейболен Клуб Люлин, под патронажа на кмета на район „Люлин“, г-н Милко Младенов и с подкрепата на Българска Федерация Волейбол. Събитието ще протече под надслов „НЕ! на агресията в училище“, а основната му цел е да покаже, че спортът и физическото възпитание са една от най-ефективните превенции на насилието в училище.

malka_snimka: